Joulu 2020

Kuten arvata saattaa myös Kukkakaupan joulu on erilainen kuin aikaisemmin, koska koko maailma on erillainen tänä vuonna. Siksi halusimme koota yhteen muutamia huomiota, jotta joulukukkien ostaminen olisi kaikille mukavaa ja ennen kaikkea turvallista. Toki Kukkakaupan ovet ovat auki ja toivotamme kaikki asiakkaamme tervetulleiksi visiirit otsilla. Meillä on käsidesiä jo liikkeen oven ulkopuolella sekä sisällä. Pyyhimme myös säännöllisesti ovenkahvan ja maksupäätteen.

Pidetään kaikki joulumieltä yllä ja pysytään terveinä!

ovikranssi).JPG



  • Tilaa joulukukat ja ovikranssit ennakkoon

    Kaikki meillä Kukkakaupassa käyneet tietävät, että liikeemme on kaunis kuin karkki mutta pieni kuin postimerkki. Eli voidaan ajatella, että ennakkoon tilaaminen on myös tässä mielessä kaikkien etu - turvavälit säilyvät :)

    Lisäksi otamme tämän poikkeusajan joulun melko varovaisesti mikä tarkoittaa sitä, että tilaamme Hollannista sekä kotimaisilta puutarhoilta kukkaa vähemmän kuin aikaisempina vuosina, ja paljon ennakkotilausten pohjalta!!

    Ennakkotilausten merkitys on tänä vuonna siis erityisen suuri,ja varmistat suosikkikukkiesi saannin juuri tilaamalla ennakkoon.

Joulupöydän havu-ja eukalyptusköynnöksiä ja kransseja sidomme vain ennakkotilauksena.

Joulupöydän havu-ja eukalyptusköynnöksiä ja kransseja sidomme vain ennakkotilauksena.

  • 24h Verkkokauppa

    Joulukukat voi tilata myös verkkokauppamme kautta. Tilauksiin voi liittää myös kukka/väri ynnämuita toiveita, joita toteutamme mahdollisuuksiemme mukaan. ‘Lisätietoja tilauksesta’ —kohta tulee vastaan tilauksen loppupuolella. www.kukkakauppapiiajaala.fi

    Lisäksi meille voi soittaa tai lähettää sähköpostia, jolloin maksun voi suorittaa Mobilepaylla tai laskulla.


  • Nouda kukat takaovelta

    Jos haluat välttää ihmisvilinää ja kontakteja olet tervetullut takaoven kaupoille. Sisäänkäynti on Kauppiaskadun puolelta, Heirolin keittiökaupan kohdilta. Porttikäytävästä käännytään heti pienelle sisäpihalle ja liikkeen takaoven edessä on havuja ja sinisessä ovessa lukee Kukkakauppa Piia Jaala.

    Erityisesti ennakkotilaukset on helppo noutaa takaovelta.


  • Kukkalähetykset Turussa

    Toimitamme kukkalähetyksiä Turun aluella ainakin kolme kertaa päivässä. Kukat toimittaa luotettava ja ammattimainen Hemmon kuljetus. Kukkalähetysten kuljetushinnat alkaen 13e.

-5379825630114852447_IMG_7858.jpg

Pidennämme aukioloaikoja 17.12 alkaen ! Tervetuloa !

Arkisin 9-19, Lauantaina 9-16, Sunnuntaina 12-18 ja 23.12 9-18. Aattona olemme perinteisesti suljettu.

Avaamme jälleen joulun jälkeen maanantaina 28.12.